Terminy i warunki egzaminów dla poszczególnych zdających:
- Kwalifikacja T.16 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (klasa 4ta i 4tb – zawód: technik technologii żywności)
- część praktyczna 9 stycznia 2020 godz. 13.00 (na egzaminie można mieć ze sobą: kalkulator prosty, ołówek, gumkę, linijkę, temperówkę).
- część pisemna 10 stycznia 2020 godz. 12.00 (na egzaminie można mieć ze
sobą: kalkulator prosty).
- Kwalifikacja T.YY Badanie jakości i zapewnienie bezpieczeństwa żywności (klasa 4tb – zawód: technik kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności)
- część pisemna 10 stycznia 2020 godz. 12.00 (na egzaminie można mieć ze
sobą: kalkulator prosty).
- część praktyczna 28 stycznia 2020 (na egzamin należy zgłosić się w ubraniu roboczym, informacje o godz. rozpoczęcia egzaminu dla poszczególnych uczniów – u wychowawcy).
- Kwalifikacja T.XX Produkcja i dystrybucja wyrobów spożywczych (zdający powtarzający egzamin)
- część pisemna 9 stycznia 2020 godz. 9.00 (na egzaminie można mieć ze
sobą: kalkulator prosty).
- Kwalifikacja TG.04 Produkcja wyrobów cukierniczych (klasa 3ta - zawód: technik technologii żywności)
- część pisemna 10 stycznia 2020 godz. 10.00 (na egzaminie można mieć ze
sobą: kalkulator prosty).
- część praktyczna 7-12 lutego 2020 (na egzaminie należy zgłosić się w ubraniu roboczym, informacje o dacie i godz. rozpoczęcia egzaminu dla poszczególnych uczniów – u wychowawcy).
- Kwalifikacja T.04 Produkcja wyrobów cukierniczych (poprawka egzaminu dla absolwentów ZSZ)
- część pisemna 10 stycznia 2020 godz. 10.00 (na egzaminie można mieć ze
sobą: kalkulator prosty).