TERMINY EGZAMINÓW ZAWODOWYCH - STYCZEŃ 2018

Część praktyczna
kwalifikacja T.16 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
10 stycznia 2018 godz. 13.00
Na egzamin należy zgłosić się 30 minut przed jego rozpoczęciem.
Należy przynieść: dowód osobisty, 2 czarne długopisy. Można także mieć ze sobą: kalkulator prosty, ołówek, gumkę, linijkę, temperówkę.
 
Część pisemna
11 stycznia 2018r.

Godz. 10.00  – kwalifikacja T.04 Produkcja wyrobów cukierniczych (klasa 3ta)
                      – kwalifikacja T.05 Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych
Godz. 12.00  – kwalifikacja T.16 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (klasa 4ta i 4tb)
Na egzamin należy zgłosić się 30 minut przed jego rozpoczęciem.
 

Część praktyczna

kwalifikacja T.04 Produkcja wyrobów cukierniczych
22.01.2018 – 25.01.2018, szczegółowy harmonogram u p. K. Wojtalik
Na egzamin należy przynieść dowód osobisty czarno-piszący długopis, ubranie robocze
(biała bluza, białe spodnie lub zapaska, nakrycie głowy, obuwie zmienne), pracowniczą książeczkę zdrowia.

 
------------------
Opr KW, IR' 11.12.2018r.

Dział: