123

Koło Piekarzy i Cukierników

Zakres i cele działalności koła
- Umożliwienie przeprowadzania wypieków pieczywa piekarskiego i sporządzania wyrobów cukierniczych zainteresowanym uczniom (w formie zajęć pozalekcyjnych);
- Przygotowanie uczniów uczących się zawodu (kwalifikacji) piekarz i cukiernik do konkursów zawodowych i do egzaminu zawodowego;
- Udział w imprezach okolicznościowych związanych z promocją szkoły;
- Propagowanie piekarstwa i cukiernictwa.

Pracownie szkolne

Dysponujemy doskonałą bazą dydaktyczną. Nasza szkoła mieści się w przestronnym, 3-piętrowym budynku. Wszystkie nasze pracownie zaopatrzone są w liczne środki technodydaktyczne i sprzęt audiowizualny.

Wszystko o szkole

  • Dane adresowe

    Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego
    ul. Franciszkańska 137
    91-845 Łódź

    tel/fax 48 42 6551040

    e-mail: sekretariat@spozywczak.lodz.pl

    Zobacz dojazd [mapa >>]

     

  • Dyrekcja

    Dyrektor szkoły mgr inż. Joanna Kośka

    Wicedyrektor mgr Iwona Kurzyp

    Kierownik szkolenia praktycznego mgr inż. Katarzyna Wojtalik

  • Sekretariat

    czynny w pn.-pt. od 8:00 do 15:30
    Urszula Księżopolska
    sekretariat@spozywczak.lodz.pl
    tel. 42 6551040
     

  • Kadry

    Jolanta Pietras
    tel. 42 6551040
  • Księgowość

    Iwona Mazur
    tel. 42 6551040
  • Rada Rodziców

    Nr konta bankowego
    08 1020 3352 0000 1402 0009 9267 PKO BP I O/Łódź
  • Pedagog szkolny

    Ewa Morawska - pedagog szkolny
    tel. 42 6551040
  • Kierownik szkolenia praktycznego

    mgr inż. Katarzyna Wojtalik
    tel. 42 6551040
  • Przetargi

    BIP szkoły [ www > > ]
  • Nauczyciele

pierwszy artykul

ZROBIONE
- utworzono menu
- zainstalowaano edytor tekstu
- podlinkowano Librus

- podlinkowano terminarz roku szkolnego
- podlinkowano nauczycieli menu O nas
- dodano menu boczne Kwalifikacje
- dodano cukiernik kwalifikacje